VVA

VVA

Creatieve communicatie en Contentmarketeer

Flexibel (o.b.v. een 0-uren contract)

Ben jij de enthousiaste Communicatie & Marketing student die wij zoeken? Heb je een passie voor social media, design én gamification? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Student Consultant (meewerken)

Flexibel (o.b.v. een 0-uren contract)

Ben jij een student met een nog niet afgeronde opleiding op academisch niveau? Wil jij graag alvast wat ervaring op doen naast je studie, en tegelijkertijd impact maken binnen diverse maatschappelijke organisaties? Dan willen wij je graag leren kennen!

Student Consultant (afstuderen WO)

Ben jij op zoek naar een afstudeerplek om jouw WO-opleiding goed af te kunnen ronden? Wil jij graag alvast wat ervaring op doen naast je studie, en tegelijkertijd impact maken binnen diverse maatschappelijke organisaties? Dan willen wij je graag leren kennen!

Student Consultant (stage HBO)

Ben jij op zoek naar een meewerkstage, stageopdracht of afstudeerstage om jouw HBOopleiding goed af te kunnen ronden? Wil jij graag alvast wat ervaring op doen naast je studie, en tegelijkertijd impact maken binnen diverse maatschappelijke organisaties? Dan willen wij je graag leren kennen!

Junior Business Consultant

Wil jij met jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Business en IT de Nederlandse sociaal maatschappelijke sector verder helpen? Pas jij in een dynamisch en groeiend bedrijf waarbij kennis hoog in het vaandel staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Junior RPA Developer

Lijkt het je tof om organisaties te helpen met het maximale uit hun medewerkers te halen? Als RPA-Developer verlos jij medewerkers van hun saaie, repetitieve werkzaamheden door het bouwen van softwarerobots. Hierdoor word je bij organisaties altijd met een grote glimlach ontvangen en ga jij gegarandeerd vrolijk naar huis. Klinkt dit al goed? Lees dan snel verder!

Junior DigiCoach

Als Junior DigiCoach ondersteun je organisaties bij de doorontwikkeling van hun informatisering en automatisering. Dit doe je o.a. door de digitale vaardigheden binnen organisaties te verbeteren, processen en applicaties te optimaliseren en het uitvoeren van projecten. Past dit bij jou? Lees dan snel verder!