STUDENT CONSULTANT - FLEXIBEL

o.b.v. een 0-uren contract

Ben jij een student met een nog niet afgeronde opleiding op academisch niveau? Wil jij graag alvast wat ervaring op doen naast je studie, en tegelijkertijd impact maken binnen diverse maatschappelijke organisaties? Dan willen wij je graag leren kennen!

VVA is op zoek naar ambitieuze studenten die theorie en praktijk willen combineren als opstap voor een professionele carrière.

Student Consultant (meewerken)

Flexibel – o.b.v. een 0-uren contract
VVA

VVA helpt organisaties met een maatschappelijke opgave bij hun digitale transformatie. Dit doen we zowel vanuit de opkomende technologieën en innovaties als projectmanagement en advieswerk op de huidige bedrijfsvoering van – en samen met – onze klanten. VVA bestaat uit vijf verschillende business units: informatisering, innovatisering, intelligent workforce, security & privacy en DigiCoaching. Op onze website vind je meer informatie over deze vijf business units. Wij gaan graag met jou in gesprek om te bepalen welke werkzaamheden binnen de business unit(s) aansluiten bij jouw ambities en interesses. Zo creëren we een win-win situatie.

Het team

Bij VVA krijg je de kans om aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten. Daarbij maak je onderdeel uit van een jong en dynamisch team, die het beste in elkaar naar boven haalt. Dit stelt jou in staat om je carrière een vliegende start te geven. Ons team bestaat uit ambitieuze collega’s met een brede kennis van de markt en interesse in ons vakgebied.

Hoe ziet je week eruit bij VVA als Student Consultant?
Wij bieden de ideale bijbaan voor studenten!

Jij als Student Consultant draagt bij aan het succes van deze supermooie projecten. Dit doe je in een enthousiast team met mede Student- en Business Consultants. De voordelen op een rijtje:

  Mogelijkheid om hybride te werken, én je dagen flexibel in te plannen. Zo kan je extra werken wanneer je het even rustig hebt met je studie en minder werken als de tentamens er weer aankomen.
  Sluit aan bij jouw studie.
  Een professionele, gedreven en inspirerende werkomgeving.
  Neem een kijkje in de keuken bij de klant, waarbij jij o.a. leert over de verschillende systemen en processen. Met behulp van jouw analytisch denkvermogen en goede begeleiding kun jij direct van toegevoegde waarde zijn voor de klant.
  Werken aan innovatieve oplossingen met behulp van nieuwe(re) technieken zoals bijvoorbeeld RPA of AI.
  Ontwikkel je kennis en vaardigheden en daarmee ook je CV!
  Een mooi salaris van € 13,50 per uur, waarbij je elk jaar een stap omhoog kan zetten.
  Uitzicht op een afstudeerstage of dienstverband als Junior Business Consultant of Junior Digicoach, aansluitend aan deze bijbaan.
  Ben je niet in het bezit van een studenten-OV? Dan wordt er gezorgd voor een passende onkosten-/reisvergoeding.
  Gezellige teamactiviteiten zoals borrels, activiteiten, uitjes naar innovatieve bedrijven, waardevolle workshops, etc.
  Ontwikkel je zakelijke vaardigheden door deel te nemen aan ons traineeship programma en volg inspirerende workshops en trainingen, speciaal ontworpen voor onze studenten.

Traineeship
Als je bij VVA komt werken, neem je automatisch deel aan ons traineeship programma. Het traineeship is ontworpen om je leercurve nóg steiler te maken, met als doel om je sneller te ontwikkelen als young professional. Bovendien zorgt het ervoor dat je bekender en vertrouwd raakt met VVA. Het totale programma bestaat uit verschillende workshops waarin je aan de slag gaat met onderwerpen die je helpen groeien naar de rol van consultant in een van onze business units. De workshops binnen het traineeship zijn:

 Intelligent Workforce
 Presenteren
 Informatiebeveiliging en Privacy
Projectmanagement
 Timemanagement
 Teksten schrijven

De workshops zijn allemaal interactief ontworpen, waardoor ze niet alleen leerzaam zijn, maar ze ook nog leuk maakt om bij te wonen. Je werkt samen met je buddy om de inhoud van de workshops te bespreken en te bepalen wat je eruit wilt halen. Als afsluiting van het traineeship wordt er een light Persoonlijk Groei Plan opgesteld. Dit plan dient als leidraad voor de eerste zes maanden na het traineeship.

Wat vragen wij?

  Je volgt momenteel een HBO/WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Bedrijfskundige Informatica, Information Management of ICT-gerelateerd.
  Op vrijdagen word je verwacht aanwezig te zijn op ons kantoor in Roosendaal (indien je rooster dit toelaat).
  Affiniteit met IT is gewenst.
  Je bent ambitieus en streeft naar het leveren van kwaliteit
  Je vindt het leuk om een afwisselende werkomgeving te hebben en bij klanten over de vloer te komen.
  Je herkent jezelf in onze kernwaarden: flexibel, innovatief, deskundig, bevlogen en verbindend. Op vrijdagen word je verwacht aanwezig te zijn op ons kantoor in Roosendaal (indien je rooster dit toelaat).
  Je bent wel te porren voor teambuildingactiviteiten en borrels.

IK WIL WERKEN BIJ VVA

Upload je CVKies bestandenGeen bestanden gekozenToegestane file types: jpg, jpeg, jpe, js, pdf, xcf, mpp, docx. Max. file size: 16 MB

Upload motivatiebriefKies bestandenGeen bestanden gekozenToegestane file types: jpg, jpeg, jpe, js, pdf, docx. Max. file size: 16 MB

4 + 9 =

Upload je CVKies bestandenGeen bestanden gekozenToegestane file types: jpg, jpeg, jpe, js, pdf, xcf, mpp, docx. Max. file size: 16 MB

Upload motivatiebriefKies bestandenGeen bestanden gekozenToegestane file types: jpg, jpeg, jpe, js, pdf, docx. Max. file size: 16 MB

Meer weten over

WERKEN BIJ VVA

Meer weten over

WERKEN BIJ VVA