JUNIOR/MEDIOR RPA-DEVELOPER

Lijkt het je tof om organisaties te helpen met het maximale uit hun medewerkers te halen? Als RPA-Developer verlos jij medewerkers van hun saaie, repetitieve werkzaamheden door het bouwen van softwarerobots. Hierdoor word je bij organisaties altijd met een grote glimlach ontvangen en ga jij gegarandeerd vrolijk naar huis. Klinkt dit al goed? Lees dan snel verder!

Binnen VVA zijn we op zoek naar een:

RPA-Developer/Analist

VVA

VVA is een onafhankelijk informatiseringsbureau dat organisaties ondersteunt bij hun digitale transitie. Dit doen we met enthousiaste professionals die expert zijn op het snijvlak van organisatie en ICT. Binnen VVA kennen we verschillende teams. Als RPA-developer/analist ga je aan de slag in het team ‘intelligent workforce’. VVA intelligent workforce is erop gericht om organisaties te helpen om slimmer te werken door inzet van Robotic Process Automation (RPA), Process Mining, Data Science en Datavisualisatie.

Het team

Bij VVA krijg je de kans om aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten. Daarbij maak je onderdeel uit van een jong en dynamisch team, die het beste in elkaar naar boven haalt. Dit stelt jou in staat om je carrière een vliegende start te geven of om jezelf verder te ontwikkelen.
Ons team bestaat uit ambitieuze collega’s met een brede kennis van de markt en interesse in ons vakgebied. Binnen VVA is er veel ruimte voor ondernemerschap. We verwachten veel verantwoordelijkheidsgevoel en hebben met elkaar een open communicatiecultuur. We werken hard met zijn allen, maar doen ook met grote regelmaat leuke dingen buiten het werk om.

Hoe ziet je week eruit bij VVA als RPA-developer?
Hoe ziet je week eruit bij VVA als RPA-developer?
Wat ga je doen?

Bij VVA kun je een uitdagende en veelzijdige rol verwachten. Naast het ontwikkelen van RPA-oplossingen, zul je een belangrijke rol spelen in het klantgerichte proces. Het zoeken naar de beste oplossingen en optimalisatiemogelijkheden voor onze klanten is een belangrijk onderdeel van jouw verantwoordelijkheden. 

Hierbij komt onder andere het inventariseren van de behoeften en eisen van onze klanten kijken. Door nauw samen te werken met de klant, ben je in staat om hun uitdagingen te identificeren en te analyseren, wat de basis vormt voor het ontwerpen van een blauwdruk voor effectieve RPA-oplossingen.

Naast de technische realisatie en implementatie ben je ook in staat om de impact van RPA-oplossingen op het bredere bedrijfslandschap te beoordelen. Je houdt rekening met mogelijke risico’s en implementatie-uitdagingen en biedt gepaste strategieën om deze aan te pakken. Daarnaast zie je ook waar kansen liggen om de klantprocessen efficiënter te maken middels datavisualisatie of Process Mining en neem je de klant mee in deze mogelijkheden.

In de rol van RPA-developer/analist bij VVA krijg je dus de unieke kans om niet alleen RPA-oplossingen te ontwikkelen, maar ook om nauw samen te werken met klanten, hun uitdagingen te begrijpen en innovatieve oplossingen voor te stellen. Jouw veelzijdige vaardigheden zullen een grote impact hebben op de groei en het succes van zowel VVA als onze gewaardeerde klanten

Wat neem je mee?

  Een (bijna) afgeronde bachelor- of masterstudie, bij voorkeur (Bedrijfskundige) Informatica, Informatie Management, Computer Science of Data Science (Junior), of minimaal 3 jaar relevante werkervaring (Medior).
  Kennis van RPA tooling (UiPath/Power Automate/Yarado), en programmeren (Python, C#, VB.NET) is een pré.
  Je bent breder geïnteresseerd in innovatieve toepassingen zoals Robotic Process Automation, Process Mining, Data Science en Datavisualisatie.
  De drive om te presteren in een snelgroeiend bedrijf, ondernemend en bruisend van creatieve ideeën.
  Gevoel voor het opbouwen van duurzame relaties met collega’s en klanten.
  Resultaatgericht en op zoek naar oplossingen in plaats van problemen.
  Creatief in het zoeken naar de beste oplossingen.
  Jezelf willen door ontwikkelen door coaching, training en opleiding.

Wat krijg je ervoor terug?

Een zeer uitdagende en professionele werkomgeving binnen een organisatie waarbij jij je verder kan ontwikkelen doormiddel van coaching, trainingen en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast:

  Een grote, groeiende club van professionele, sociale én gezellige collega’s.
  Een professionele en dynamische organisatie met een open communicatiecultuur en veel ruimte voor ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid.
  Zeer uitdagende en vernieuwende projecten bij supermooie organisaties.
  Afwisselend en uitdagend werk met projecten met een hoog innovatief karakter.
  Een zelfstandige en verantwoordelijke functie.
  Compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend salaris, uitgebreide bonusregeling, auto of mobiliteitsvergoeding, tablet of laptop, algemene onkostenvergoeding, extra vergoedingen voor internet- en smartphonegebruik en een door VVA betaalde pensioenregeling.
   (Team)coaching, goede trainings- en opleidingsfaciliteiten, waaronder onbeperkt toegang tot het online opleidingsprogramma van Schouten & Nelissen genaamd ‘New Heroes’.
 Je werkt hybride, vanuit huis, bij de klant of vanuit ons kantoor in Roosendaal.
  Gezellige teamactiviteiten zoals borrels, uitjes en jaarlijks een inmiddels legendarisch VVA-weekend!

IK WIL WERKEN BIJ VVA

Upload je CVKies bestandenGeen bestanden gekozenToegestane file types: jpg, jpeg, jpe, js, pdf, xcf, mpp, docx. Max. file size: 16 MB

Upload motivatiebriefKies bestandenGeen bestanden gekozenToegestane file types: jpg, jpeg, jpe, js, pdf, docx. Max. file size: 16 MB

8 + 10 =

Upload je CVKies bestandenGeen bestanden gekozenToegestane file types: jpg, jpeg, jpe, js, pdf, xcf, mpp, docx. Max. file size: 16 MB

Upload motivatiebriefKies bestandenGeen bestanden gekozenToegestane file types: jpg, jpeg, jpe, js, pdf, docx. Max. file size: 16 MB

Meer weten over

WERKEN BIJ VVA

Meer weten over

WERKEN BIJ VVA