Mark van der Pijl

Mark van der Pijl

“Wetende dat ik aan het eind van de dag weer een stap dichter bij de oplossing kom, motiveert mij in het werk. Bij VVA is veel ruimte voor innovatie. Intern of voor een klant, als een zelf ontwikkelde oplossing werkt, ben ik tevreden.”
Rick Govers

Rick Govers

“De variatie in het werk is erg leuk en daarnaast is het fijn dat ik als young professional al zo veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg in het werk dat ik doe.”
Stefan van der Meulen

Stefan van der Meulen

“Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken had en de laatste jaren heb ik deze interesse kunnen inzetten bij diverse klanten van VVA. Techniek en mens verbinden om tot het optimale resultaat te komen, dat is waar ik mij bij VVA...
Deniz Arpat

Deniz Arpat

“Naast mijn passie voor het vak brengen de collega’s een hoop plezier met zich mee. Binnen VVA hebben we namelijk een ontzettend hecht team waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Dit is natuurlijk mede te danken aan de vele uitjes en borrels.”
Laura Gruson

Laura Gruson

“De afwisseling in het werk maakt het leuk. Door de week heen naar verschillende klanten. Vanuit VVA krijg ik veel vrijheid en vertrouwen, wat ik kan waarderen. Naast het harde werken is er ook altijd ruimte voor een dolletje, dat maakt het extra...